cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bodzip, a czym teraz wodę zakręcą???![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
W sumie to mało się znam ale czy to nie część pompy? Woda z tego jeziorka zaopatruje okoliczne wioski. W sumie można pić prosto z jeziora. Znajomy mi opowiadał historię.
Jakiś czas temu wybudowano oczyszczalnię wody - właśnie z tego jeziorka - przez pewien okres niewiedzieli czy oczyszalnia działa prawidłowo bo woda przed i po była krystalicznie czysta. Więć postanowili wlać do jeziora....odchodzy - szlam. Wszystko to aby sprawdzić czy oczyszczalnia działa. Ogólnie tutaj wodę pije się prosto z kranu. 3 miesięczny rachunek za wode to około 40 funtów. W porównaniu do energii czy CT to bardzp tanio.
---------- Post dodany o 18:45 ---------- Poprzedni post był o 17:24 ----------
Kwestia gustu, dla mnie caly urok w tym ustrojstwie.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Aż przyjemnie popatrzeć. Brawo![]()
74 jak dla mnie zbyt kiczowate - ale ja mam alergię na róż...
75 lepsze ale IMO ciut przerysowane...
niemniej widoki masz piękne więc czekam na więcej
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22