To ostatnie było mocno z góry (z wiaduktu), pewnie ten dyskomfort wynika z nieumiejętnej korekty.
To ostatnie było mocno z góry (z wiaduktu), pewnie ten dyskomfort wynika z nieumiejętnej korekty.
Bardzo sugestywne i pobudzające wyobraźnię zdjęcia podwórkowo-wejściowe. Co prawda, ciekawym mogłoby być ogarnięcie większej okolicy takiego klimatycznego zaułka (namiastką jest kadr nr.1). Drzwi z wycieraczką przerobioną na klomb - no po prostu najlepsi projektanci światowi by tego nie wymyślili.
Też bym porobił trochę takich fotek, ale boję się żuli - obecne pokolenie żuli nie potrafi już rozmawiać o sztuce![]()
Ciekawe zaułki wypatrzyłaś.
Wrzut mniutna. Mnie też najbardziej jedyneczka leży prze Pani![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Ten klomb kojarzy mi się z wiązanką na nagrobku - smutny widok z radosnym kwiatem. Daje do myslenia...
Darek
nad wodą: już nie e-510 i epl1 a omd m5; pod wodą: OMD M-5 + lampa olka
Świetna ta fota z kwiatkami rosnącymi z wycieraczki. Smutna, ale fajna.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 16.04.14 o 10:37
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Trzecie z serii najbardziej mi się widzi, choć wolałbym chyba troszkę ciaśniej (bez cześci prawej strony).
"Mercedes czesci nowe i uzywane" moze to jakas "dziupla miejska"..., Wiecej czesci "uzywanych" niz nowych
Klimat fotek fajny.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO