Mnie się najbardziej gołumb podoba.
Ale najbardziej podoba mi się, że wabiłaś go "po chamsku" i "dyskretnie" jednocześnie. To już prawdziwa Sztuka przez duże S
Pozdr
Mnie się najbardziej gołumb podoba.
Ale najbardziej podoba mi się, że wabiłaś go "po chamsku" i "dyskretnie" jednocześnie. To już prawdziwa Sztuka przez duże S
Pozdr
Kota wolałbym w pionowym kadrze, zdjęcie obcięte z prawej strony zaraz za klatką.
KRIK bardzo fajny, gołąb wcina aż mu się uszy trzęsą
Gry uliczne mi się podobają, tylko może gościa z parasolem trzeba z tła wydobyć? Za ciemne troszkę.
Geometros bardzo ładna kompozycja tylko trochę ciemno.
no to normalnie ustawka jestza co plusik się należy (może ktoś da bo ja na razie nie mogę, zaś musze innm porozdawać...)
Z ostatniej serii 2, 3 i 4 przypadły mi do gustu.
Miałam dać do Humoru ale tutaj chyba bardziej pasuje.
Szkoda, że niemiecki u mnie taki se...![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
ma być dzielna, więc miejsce pracy niebezpieczne. może do słynnej pijalni piwa na ul. Chopina (której już nie ma), fajne
![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie