Bardzo fajne zdjęcie.
Bardzo fajne zdjęcie.
z przyjemnością się ogląda - a dawno nie bylem. Nie wszystko rozumiem (np. delagacja) ale most palce lizać... sporo się można nauczyć. Popatrzę sobie jeszcze
Darek
nad wodą: już nie e-510 i epl1 a omd m5; pod wodą: OMD M-5 + lampa olka
Witam to z mostu jest naprawde super Gratulacje![]()
Ja już ten most gdzieś widziałem.... Czy on się przemieszcza, czy może Pani Autorka na tym moście już kiedyś kadrowała? Tak czy inaczej - dezorientacja gołębi zagubionych w tych światłocieniach zrozumiała![]()
Ile to się trzeba namęczyć, żeby dobrą fotę zobić... Taszczyć klatkę z gołębiami, żeby pięknie się w kadrze znalazły![]()
Udało się za pierwszym razem? Fajne zdjęcie, ładne światło i czernio- biele ciekawe.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Fajnie by się fotografowało gołe baby na tym moście.
Byłyby jak Szkotki w czarno białą kratę![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jak już kiedyś pisałam, most ów jest najczęściej fotografowanym obiektem w Tczewie. Trudno czegoś nie powielić, chociaż za każdym razem obcowanie z tym zacnym obiektem sprawia mi przyjemność. I cieszę się, że udało mi się utrwalić parę niepowtarzalnych kadrów (głównie w ekstremalnych warunkach pogodowych)
A tak zmieniając temat, dziś odbył się pokaz premierowy nowych piżamek. Zachwyciły klientów pewnego baru(zdjęcie nie moje)