Najbardziej podoba mi się to środkowe.
Najbardziej podoba mi się to środkowe.
Znakomite 3 zdjęcia, ostatnie, środkowe i pierwsze - tak głosuję
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dwa pierwsze z ostatniej serii świetne jak dla mnie.
Podoba sie...Pierwsza fota przypomina mi rezyserke w TVP1 na przelomie lat 70/80
![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
najlepsze po środku - za przejmujący wyraz twarzy : )
ps.
w ostatnim "pozowanie" nie wyszło - chyba zabrakło pomysłu na relacje plener a dziewczynka ; )
Pozdrawiam
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
To pośrodku to jak z japońskiego horroruBardzo mi się podoba.
Coś w tym może być. Ostatnio mam wielki problem z pozowanymi zdjęciami.
Poniżej wrzucam parę kadrów z Suwalszczyzny. Przecudne rejony. Koniec świata. Do tej pory myślałam, że Bieszczady są na końcu świata, okazało się jednak, że nieNa Suwalszczyźnie są miejsca, że we wsi nie opłaca się otwierać sklepu, bo wieś składa się z jednej chałupy na 5 km. Nawet czasem tablic z nazwami miejscowości nie mają. Krowy, bociany, konie, pola. I pagórki (miła niespodzianka krajobrazowa). Jeśli ktoś nie lubi tłumów - RAJ.
No nareszcie jesteś. Bardzo podobają mi się Twoje wizje, oba czarno-białe świetne, zwłaszcza to telewizorowe.
Zgadza się, Suwalszczyzna to piękne tereny i mili ludzie, kilka lat temu byłem i podziwiałem. Najbardziej utkwił mi w pamięci widok babulinek siedzących na ławkach przed domami i brak młodych ludzi.
Odnośnie zdjęć to super wygląda ta łuszcząca się farba.
Pozdrawiam.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Radocyna, Pstrążne, Nieznajowa, Regietów Wyżny - to takie miejscowości gdzie wrony zawracają, gdzie jest koniec świata.
Bieda wszędzie wygląda jednakowo - łuszcząca się farba, krzywa - zapadająca się chałupa, eternit na dachu. Albo tylko fundamenty, stara studnia i wiosną kwitnący sad owocowy.
Bieszczady ... kiedyś myślałem, że Bieszczady to najbiedniejszy i najbardziej zapomniany region Polski. Nic bardziej mylnego - to właśnie to co Ty pokazujesz, moje Beskidy, po PGR-owskie tereny północo-zachodniej Polski.
Dziś Bieszczady wykorzystują bum turystyczny i mają się całkiem nieźle, ale zgubili gdzieś dzikość.
Piękne zdjęcia zapodałaś![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||