hejka,
drugi most jest okej, choc zastanawiam sie czy nie byloby lepiej, gdyby w kadrze zamienic proporcje. wiecej mgly, mniej mostu.
z offtopikowych nautykana koldra w kratach wciaz mnie rozklada na lopatki
pzdr
hejka,
drugi most jest okej, choc zastanawiam sie czy nie byloby lepiej, gdyby w kadrze zamienic proporcje. wiecej mgly, mniej mostu.
z offtopikowych nautykana koldra w kratach wciaz mnie rozklada na lopatki
pzdr
Fotografie z mostu są ŚWIETNE! gratuluję![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Nie mozna byc odkrywczym po komentarzach poprzednikow, ale mostowe sa swietne, ze wskazaniem na drugie.
Ehosonda dobrze radzi co do proporcji w kadrze.
Byloby jeszcze ciekawiej![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Dzięki!
Co do sugestii kadrowych, coś w tym jest - kombinowałam na różne strony, pewnie byłyby ciekawe różne wersje ale przecież nie będę zanudzać tym motywem![]()
Mam jeszcze taką ciekawostkę. Jakość kiepska ale moment super, nie dało rady bliżej podejść. Scenę obserwowaliśmy jakieś 10 minut i nie doczekaliśmy się rozwiązania.
Mostowe:
-pierwsze świetne,symetryczne, kadr podzielony na 4 części, postać jakby znikała w tej oświetlonej ćwiartce.
-drugie bardziej by mi się widziało bez lewej, cięte wzdłuż murka i nad znakiem. Postać wtedy fajnie wychodzi z kadru.
Elegancko.
Ostatnie niesamowite![]()
Z mostowych mi dla odmiany bardziej sie pierwsze podoba. Mały człowiek w zestawieniu z dużą konstrukcją i mglistą aurą.
Ostatnie - bardzo ciekawa sytuacja, choć nie dla kota![]()
Pod jednym dachem żyją w przyjaźni, a inaczej to wióry lecą. Znaczy, futro.Fajna fotka, ekspresyjna jak nie wiem co.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...