Bardzo udane ujęcia. Ciężko wybrać najlepsze z ostatniej wstawki, więc po co w ogóle wybierać. Zawsze jak oglądam tego typu zdjęcia, to mam ochotę kupić samyang 7.5 i pojechać w góry.
Bardzo udane ujęcia. Ciężko wybrać najlepsze z ostatniej wstawki, więc po co w ogóle wybierać. Zawsze jak oglądam tego typu zdjęcia, to mam ochotę kupić samyang 7.5 i pojechać w góry.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Fajne foty bardzo fajne, ja Babią ciągle mam w planach, ostatnio nie weszlismy z powodu zbyt długiej imprezy dzień wcześniej
Twoje foty dodają motywacji by w końcu wejść na tą górę![]()
Że tym wejściem, to akurat nie ulega wątpliwości![]()
Ostatnio edytowane przez alnico ; 21.08.14 o 21:37
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Ostatnio edytowane przez gulasz ; 21.08.14 o 21:43
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Jak ja byłem to na Diablaku huragan. Ktoś tam usiłował rozłożyć statyw z aparatem - statyw podskakiwał na wietrze jak piłeczka, wydawało się ze odleci
Co do 351 masz rację, marne światło było i na niektórych fortach poprzeginałem. Jak schodziłem światełko było lepsze i te ostatnie zdjęcia chyba także.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Na poprzedniej wrzutce chyba troszkę HDR-em pojechałeś, ale całkiem fajnie wyszło![]()
The question is, who cares?
żeby było w nawiązaniu do widoków powiem, że zdjęcia z wysokiej półki![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Nawiazujec do aury na Babiej...Nalezy sie spodziwac wszystkiej najlepszego i najgorszego.Taka "gora babia".