to ostatnie jakieś świeże ??
kuszą - zawsze kuszą![]()
![]()
![]()
cudne widoki
to ostatnie jakieś świeże ??
kuszą - zawsze kuszą![]()
![]()
![]()
cudne widoki
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Za te ostatnie wrzutki należy się Tobie ogromny +, ale wiadomo system uparty
Świetna ta Babia; 405, 406, 407 - o takich widokach się marzy![]()
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Boskie widoki![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Widzę że wyprawa się koledze też udała, i to chyba kilku dniowa - super sprawa
. Babia wyszła fajnie
Szkoda trochę że chmurek nie było żadnych![]()
Ostatnio edytowane przez robtor ; 15.02.15 o 12:34
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
podziwiam Twoją spontaniczność i mobilizację do częstych wypadów górskich !!!
gdzie w dokładnie w tych Tatrach Cię nogi pognały ??
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
W piątek trafiłem do Wąwozu Homole i na Wysoką, najwyższy szczyt Pienin. W planie był raczej Turbacz lub Trzy Korony ale najpierw wracałem się po zapomniany telefon, a potem o mało nie wpakowałem się w Katowicach w karambol na zjeździe na autostradę i trzeba było zawracać - cóż na zjeździe z górki, na zakręcie był taki lód, że na nogach było ciężko ustać, samochody wjeżdżały na górkę nie widząc co jest dalej i potem pakowały wprost na rozbite wcześniej samochody. Ledwo udało mi się wyhamować na ośnieżonym poboczu, na drodze nie było szans. Potem korek na zakopiance - popsuły się światła i na przejściu dla pieszych ciągle zapalało się czerwone. 13ty piątek. Do celu dotarłem koło pierwszej i z racji późnej już godziny pojechałem do wąwozu.
Sobota to Dolina Chochołowska, Grześ i Rakoń. Taka trasę wybrałem ze względu na duże zagrożenie lawinowe w Tatrach. Przejrzyste powietrze, ostre słońce, wyjący wiatr, sypiący śnieżnym pyłem, momentami ciężko było iść, kupa śniegu w którym się brnęło i momentami (rzadko na szczęście) zapadało po pas. Smak prawdziwej zimy i było super![]()