OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Mokry Staw bardzo urokliwy, zwłaszcza jak jest w nim woda.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
No właśnie - wschody słońca znad Tatr obserwowane na Babiej przeszły już do legendy. Część turystów nocuje w schronisku na Markowych Szczawinach skąd w nocy ruszają Percią Akademicką na Babią, inni docierają nocą z Zawoi lub Przełęczy Krowiarki (chyba najłatwiej) a jeszcze inni łączą zachód ze wschodem nocując na szczycie. Czasem turyści skrzykują się np. na noc spadających gwiazd i wtedy bywa tam powyżej 200 osób![]()
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Dzięki za zainteresowanie. Tymczasem wracam do oblechów (dopóki nogi mnie znowu nie poniosą w góry)
Dzisiaj pod znakiem mimetyzmu czyli upodobniania się zwierząt do innych gatunków bądź otoczenia.
Dwa konie:
378. ten mieszka wśród trawy
379. a ten w kwiatkach
A teraz coś ekstra dla Saboora:
380. Czy te oczy mogą kłamać? Czy ja mógłbym serce złamać?
takiego fioletowego tudzież różowego to jeszcze nie było mi dane widzieć...
fajne koniki...
ten wielooki też uroczo wyszedł...
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Pajączek mocno owłosiony
Ale bardzo ładnie wyszedł.
Miodzio![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||