B. ładnie jak zwykle miło zajrzeć do Twojego wątku
B. ładnie jak zwykle miło zajrzeć do Twojego wątku
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dzięki wszystkim za odwiedziny i komentarze, cieszę się, że coś się tam spodobało
Musisz się wybrać w samo południe (upalne) na pole koniczyny pod lasem - gdzie nie wycelujesz to jakiegoś trafisz. Ja też się uczę jak się te robale nazywają, bo wypada na forum napisać a i wiedzieć co się foci. Różnie jednak z tym bywa - pająk z 276, 277 to nie kwietnik jak napisałem ale zawijak żółtawy. Kwietnik to ten z muchą z ostatnich zdjęć.
Domyślam się, że TWA przy piwku mnie (i nie tylko) tam obsmaruje, ale mnie tam nie będzie a czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. Nie ukrywam, że jednak chętnie bym się pojawił, ale praca niestety koliduje ostatnio z wyjazdami i będę hen daleko, daleko...
Żeby nie rozpuszczać Was zbytnio motylkami wrzucam dla równowagi jeszcze jedno ujęcie tłustego oblecha (motylek to dopiero z niego będzie):
293.
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
PIĘKNE motyle. aż nie chce się wierzyć że polskie bo takie egzotyczne i koloroweostatnio w pracy tłumaczyłem kolegom i koleżankom dlaczego tak lubie przyrode naszą polską-właśnie dlatego że niby nasza a taka zaskakująca pięknem. brawo za motyle
musze rozdać..ehh
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
mniej kolorowe ale dla uważnego obserwatora światło pod każdym innym kątem inaczej gra na skrzydłach tych motyli![]()
ten oblech z 293 paskudny i piękny zarazem - fajnie pokazane...
co do 1/2tuska - to się obada - sama się jeszcze nie zapisałam
ale uwielbiam te spotkania z olytalibami![]()
![]()
![]()
mam nadzieję że ktoś z południa pojedzie do kogo mogłabym się przyczepić![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Bardzo ładny oblech na 293.
OM-1, mZD 12-40 F/2.8, mZD 60 F/2.8, Nocticron 42.5 F/1.2
flickr: lcf80
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|