A co z tego potem wyrasta ?
Bo ja to kiedyś fociłem, i nawet niezłe wyszło. No tylko nie wiem co z tego wyrośnie![]()
A co z tego potem wyrasta ?
Bo ja to kiedyś fociłem, i nawet niezłe wyszło. No tylko nie wiem co z tego wyrośnie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Żeby nie było aż tak smutnie to zaproponuję inną interpretację: Oto dwaj kumple którzy pili całą noc. Paradoksalnie ten większy ma słabą głowę, a ten mały wlewa ile wlezie i dalej jest na chodzie. Ponieważ mały wyciągnął dużego na chlanie, a nie dopilnował kiedy miał przestać pić to teraz musi go ciągnąć do domu i jeszcze będzie miał kolejny opierdziel od zrzędliwej żony dużego![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
255 świetne jest
Nie bedę oryginalny - 249 i 253 przebijają wszystko inne. Świetny moment.
Pozdrawiam, Tomasz
http://www.tomaszworek.com/
Niech będzie taka wersja.
Jeżeli nie zostanie pożarte przez jakiegoś pluskwiaka czy też kuzyna to z tego wyrasta coś takiego:
256.
czyli biedronka, Coccinellidae zwana też bożą krówką. Ta powyżej to wersja azjatycka, charakteryzująca się większą ilością kropek w porównaniu do rodzimej siedmiokropki, którą niestety zaczęła wypierać ze środowiska.
257. Jeszcze raz dla porównania larwa:
pomiędzy tymi stadiami jest jeszcze poczwarka widoczna na poprzednich fotach.
Ostatnio edytowane przez alnico ; 2.07.14 o 22:13
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Przyznaję się do zaćmienia mózgu
O bożej krówce słyszałem i wiem że to biedronka. No i czemu mnie zablokowało. wstyd, wstyd i jeszcze raz.
Idę się pociąć![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
253-255 bardzo fajna "akcja"![]()