Pajak fajnie zapozowal
pozdro
Pajak fajnie zapozowal
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Ostatnio brak czasu na foty choć plany były ambitne. Wczoraj udało się wpaść na chwilę na Błędne Skały więc będzie to taka kontynuacja tematu z przed roku - Gór Stołowych. Erozja skał spowodowała tu powstanie szeregu korytarzy i szczelin, miejscami jest bardzo wąsko i z plecakiem ciężko jest się przecisnąć. Zdjęcia robi się ciężko - w korytarzach ciemnica a od góry jasne niebo i niestety zaczyna brakować dynamiki matrycy. Spróbowałem więc pobawić się HDR-ami. Zdjęcia robione Panasem 7-14 i mZD 12-40 (EXIFy zaginęły gdzieś w oprogramowaniu).
229.
230.
231.
232
233.
234.
235.
236.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
miejsce super - ale to wiemy
i foty też to pokazują
ale IMO czegoś mi w nich brakuje - jakoś koloru może - takie smutne wyprane
no chyba że pogoda tam była kijowa i szarości same panowały to ok![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Podoba mi się ta wrzutka. Ja nigdy tam nie byłem więc z przyjemnością obejrzałem. Może rzeczywiście trzeba było trochę koloru dać więcej, ale z drugiej strony brawa w umiarkowanym zastosowaniu HDR. Choć ja jak stosuję HDR, to mam skłonność do przesadzania![]()
Przyjemne kadry, świetnie korzenie na 231.
Skały wyglądają niesamowicie.
Pozdrawiam
PS. Podobają mi się owady w Twoim wykonaniu.
Ładna fotorelacja z błędnych skał. Wybieram się w tym roku a Twoje zdjęci jeszcze bardziej mnie zachęcają.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Ostatnio edytowane przez alnico ; 19.06.14 o 23:44