|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
no właśnie trza to mocniej napisać - że foty opisujemy w formacie godzina/miejsce/user
dziwi mnie oj dziwi że starzy wyjadacze nie pamiętają o jakże istotnych zasadach
no i - Saboor Ty olewasz sprawę ditlowych fot i nie dorzucasz ??
nie ładnie ojjj
chyba wyciągnę swój kajecik![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Gulasz, nie szalej i nie wychodź przed szereg.....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
najwyżej mnie pokopia/zbanują lub inne takie
wtedy się zastanowie nad swoim postępowaniem![]()
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
gulasz, wyciągaj bacik, nie kajecik - zobaczysz, Saboor zaraz natchnieniem nam tryśnie i talent swój objawi![]()
Tak, czy inaczej - czekamy jeszcze na spóźnialskich![]()
Ehhh...nie każ mu tryskać....
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 13.06.13 o 11:13
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|