Pelikan robi wrażenie. Nie wygrał czasem jakiegoś konkursu lub nie zdobił okładki jakiegoś czasopisma? Bo wydaje mi się, że już gdzieś widziałem ten lub podobny do niego portret.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Przepiękny portret pelikana, fotografia antylop kojarzy mi się z pracami Sebastiao Salgado. Gratulacje.
cudne to ostatnie - zastanawiam się czy była szansa na cały dziób i czy wówczas nie było by lepiej
bo jakby z całą paszczą 3mało taki poziom to petarda totalna
jak daleko od niego byles ?
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Prześwietne zdjęcia o imponującym oddziaływaniu.
pozdrawiam Wiejo
Nie wygrał ani nie był na okładce. Inne moje zdjęcie tego ptaka zostało wydrukowane w Digital Camera
Może i lepiej tylko wtedy głowa zajmowałaby niewielką część w kadrze i dodatkowo w kadr wszedłby tułów a wtedy nie byłby to portret a zdjęcie całego ptaka
Byłem kilka metrów od modela, nie pamiętam ile dokładnie
Dziekuję również pozostałym za komentarze.
Rzutem na taśmę (jestem kilka godzin przed wyjazdem) publikuję zdjęcie krajobrazowe, w której to kategorii nie czuję się zbyt mocny więc proszę o wyrozumiałość :/
141. Horseshoe Bend, zakole na rzece Kolorado, Arizona, USA. Wiem, niebo nie zagrało ale nie miałem szans na powtórkę bo byłem tam tylko jeden wieczór :/
@Lilen - nie bądź taki skromny - piękne zdjęcie.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
może i nie zagrało tak jakby mogło - ale i tak nie jest źle - coś tam na nim się dzieje![]()
znane miejsce - pięknie pokazane![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Chyba tylko podobny : https://www.flickr.com/photos/69320968@N05/33352376278.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...