Tomek, powiedz dlaczego zmuszasz mnie do używania brzydkich słów ?Jak zobaczyłem tego chłopaka to powiedziałem: ooooosz ku****wa
System nadal nie pozwala na plusa. System jest gupi i ma wszy![]()
Tomek, powiedz dlaczego zmuszasz mnie do używania brzydkich słów ?Jak zobaczyłem tego chłopaka to powiedziałem: ooooosz ku****wa
System nadal nie pozwala na plusa. System jest gupi i ma wszy![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
,
Przepraszam, więcej nie będęObiecuję się poprawić!
A system już dawno, brzydko mówiąc, olałem. Po co mi system, który nie pozwala przyznać punków za cenne wpisy, bo muszę "rozdać"? I co? - mam rozdawać za te wpisy, które na punkty nie zasługują abym mógł dać tym, którym się należy?
@paparapa, dzięki
214. Młoda impala, która chwilę wcześniej przez swoją nieuwagę wpadła w łapy lwicy, podejmuje ostatnią próbę ucieczki. Próbę z góry jednak skazaną na niepowodzenie.
![]()
o kurde... młody jest genialny - zawadiackie spojrzeniepiękne nasycone kolory - uwielbiam
a ostatnie - masakra - co za moment w oku ofiary - az chce nie wiedzieć co było dalej - uciekła czy nie nie udało ??
kapitalny warsztat - i świetne momenty
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
aaa- i młodego pozwoliłam sobie zgłosić do konkursu na najlepsze foto Marca
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -![]()
a jako ze nadrabiam zaleglosci - to hipek tez został zgłoszony do konkursu - gratulacje![]()
i dzięki za piękne kadry
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
214 - wspaniale uchwycony moment. Scena brutalna, ale taka właśnie często jest przyroda. Żal skazanej na śmierć gazeli, z drugiej strony lwica (i być może jej młode) dzięki śmierci impali przez pewien czas nie będą głodne.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
no to do zgłoszonej 2ki powyżej dołącza też scena drapieżna - i będzie walczyć o miano najlepszego foto Marca - gratulacje![]()
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Scena typu taki jest ten świat, ale jest płaska i wygląda jak wyszywanka, co wzmacnia pięknie metaforę.
Pzdr, TJ
Ciekawe ile jeszcze trzymasz w szufladzie takich fot. Świetne.
Kapitalne kadry!