Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
to prawda. wchodzenia z aparatem do gniazda nie rozumiem. samokontrola nad własną "chciwością" zrobienia tego niepowtarzalnego zdjęcia za wszelką cenę jest najlepszym hamulcem aby nie przekroczyć granic głupoty.
z perkozami spędziłem ponad 3 tygodnie. szczęśliwie ptaki doczekały się potomstwa i dziś już pływają samodzielnie. myślę, że udało mi się nie naruszyć miru domowego świata ptaków
przysłowie godne zapamiętania
liczę, że zdjęcia jednak będziesz prezentował. to nasze hobby, takie "pudełko nicości"
ja się obrażam bardzo rzadko. do pisania zachęcam, niekoniecznie o zdjęciach
---------- Post dodany o 20:25 ---------- Poprzedni post był o 20:20 ----------
jakoś nie mam śmiałości
no nie mam portfolio aby się pochwalić
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Ble, ble, ble, cóż więcej pisać, znów to samo.![]()
Spsuj, będzie o czym pisać.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
mam takie same spostrzeżenia jak Henry One... Nuda!!!!
W tym Tczewie to same ptoki latajom....
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
wracam do perkozów
drugi malec wykluł się następnego dnia. instynktownie wiedział, że najbezpieczniej jest pod skrzydłami rodzica. jeden z dwójki małych perkozów był bardziej ciekawski i odważny. próbował już własnych krótkich spacerów, myślę że to starszy brat (jednak pewności nie mam).
w karmieniu malców udział bierze oboje rodziców. ten pływający przynosi dzieciom małe rybki, piórka i jakieś jarskie żarcie
481.
482.
483.
484.
485.
486.
![]()
Wow, o kurcze. Cudo![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Z mila checia zagladam do tego watku, i zawsze czekam na nowe wrzuty, nie wszystkie mi leza, ale ogolnie bardzo pozytywny watek
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów