Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fajne, najlepszy jest bohater drugiego planu (szkoda ze rozbeblany przez bookeh), no i biala plama jak juz wyzej pisal feeee jest.
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
5+.![]()
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
mnie też poza bohaterem pierwszoplanowym ujęły kolory - pięknie się to komponuje.
a na drugoplanowego bohatera solo i w duecie czekam z niecierpliwością
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ale odleciałeś![]()
nie ukrywam, że miło czyta się pochwały
szczególne podziękowania dla nynego i lucasa za uwagi dotyczące szczegółów tła. muszę nauczyć się patrzeć na zdjęcie nie tylko na pierwszy plan lecz trochę głębiej. nie jestem zwolennikiem stemplowania, lecz w tym przypadku przydałby się ten zabieg (biała plama). jeszcze raz dziękuję