Mistrzostwo świata to 645. Gratuluję![]()
Mistrzostwo świata to 645. Gratuluję![]()
"Trzeba się uczyć grać nie od tych co robią instrumenty, ale od tych co umieją grać" - Galileusz
popatrzna.blogspot.com
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Nie wstyd Ci takie zajebiste foty wstawiać?
Jak masz teraz taką długą lufę to oddaj na giełdzie wypchane kukiełki , a przynajmniej jakiś % za % ...
Jacek
Koledzy... podkablują, ochrzanią.. takich To ze świecą szukać![]()
zdjęcia ptaszorów jak zwykle - klasa!!
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Jacek, zabrałem ją w łykend na zawody sportowe syna na salę gimnastyczną. średnio jasno, światło trochę żółte, trochę białe żarowe /zależy jakie żarówki wsadzili w oprawki/, łatwo nie było.
zdjęcia z ręki ze stabilizacją trzepałem. szczena mi opadła jak wywołałem rawy. pomyśleć co by było gdybym miał lepszą puchę
dziękuję Pani podróżniczko![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Fajna seryjka. Ostatnie podoba mi się najbardziej, z powodu dynamicznej postaci ptaszka, pióra w linię, plama na policzku, postawa, uważne spojrzenie i to wszystko zestawione z akuratnie rozmieszczoną w kadrze grzędą z ciekawą siatką spękań.
Pzdr, TJ
z uwagi, że wstawianie zdjęć jest nadal niemożliwe /przynajmniej dla mnie/ to sobie popiszę trochę, coś jak na forum poetyckim a nie fotograficznym
fajny dzień dziś miałem, pierwszy dzień pracy po urlopie świąteczno - noworocznym. im więcej pracowałem tym więcej spraw do załatwienia się zbierało. zastanawiam się, czy lepiej by nie było zostać w domu i olać tę robotę
.
.
.
.
w sprawie zdjęć nadal bez zmian, więc...
.
.
.
.
nuda, nic się nie dzieje.... jak droga na Ostrołękę![]()
Fakt, nuda
Przylazłem dzisiaj do roboty po długim łykendzie i zajob od rana. Nie skończyłem jednego, doszło dziesięć innych spraw.
Cytując CiebieZa dziesięć dni nabywam prawa emerytalne i zastanawiam się czy nie piz***ąć tego wszystkiego
ps. mogę wgrywać fotki, wolno bo wolno ale jeszcze mi to wychodzi![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Podpisuję się pod powyższym....
Z tą różnicą, że Ostrołękę zamieniam na Santiago de Compostela.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Masz duży dylemat..... nie zazdroszczę
Co do wstawiania fotek.... mi to coraz częściej wychodzi..... bokiem![]()