Naprodukował tych kukiełek i to coraz bardziej realistycznych, niektóre pewnie zdalnie sterowane.![]()
Brawo Abir, tak trzymać !![]()
Naprodukował tych kukiełek i to coraz bardziej realistycznych, niektóre pewnie zdalnie sterowane.![]()
Brawo Abir, tak trzymać !![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Na 596 ten spadający żółty listek - kapitalne. I oczywiście cała trójka perfekcja. Nic nowego.
Wiesz, kupuję wodery. Nie myśl sobie.
Pozdrawiam.
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Panie Abir, anteny im trochę zwisają, ale cała reszta super.![]()
Z ciekawości, gdzie wkładasz im bateryjki aby leciały ?![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Ty sobie kol. Abir jaja z nas robisz...? Przecież TAKICH zdjęć sie nie da robić!
To fizycznie nie mozliwe choćby te ptoki na zasilanie atomowe były i codziennie pióra prane miały by były tak białe...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
598 przyjmuję, natomiast 597 to ewidentnie marionetka, wystarczy wyostrzyć monitor![]()
Jacek
ale sprytnie te linki wymazuje ze zdjęć, nic nie widać, że kukiełki zawieszone do zdjęć![]()
abir otwieraj szufladę i pokaż jakie jeszcze skarby tam chowasz!![]()
bardzo Wam dziękuję
dobry wybór, uważaj na muliste dna
a listek też mi się podoba
anteny muszą być
bateryjki są pod pachami
ptaki dużo czasu poświęcają na toaletę, więc ta czysta biel to ich zasługa
wiedziałem, że przedobrzyłem. szlak jasny by to trafił
tak oczywiście będą zdjęcia. tylko nie chce mi się tych rawów wołać. i czasu brak.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22