Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
seria z łabędziami the best!potrzos też całkiem ładna ptaszyna.
Karol + Olek + kilka szkiełek
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
I znowu nie spsuł.![]()
Trzeba znowu użyć wazeliny.![]()
Abir świetne.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Mama autobus jest super.
"Trzeba się uczyć grać nie od tych co robią instrumenty, ale od tych co umieją grać" - Galileusz
popatrzna.blogspot.com
Dzięki Twoim fotom perkozów mogłam ostatnio zabłysnąćrozpoznając gatunek
A tak serio to sama mi się gęba śmiała jak będąc na krakowskich bagrach widziałam rodzinkę perkozów z 4ką małych, ale te małr już chyba i tak za duże były na pływanie na gapę na grzbiecie rodziców.. Ale widzialam jak tata perkoz dostatczał jednemu z latoroślo rybkę - fajnie się obserwowało
Urocze maluchy na zdjęciach i jak zwykle piękne światełko
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
super Potrzos i Łabedzie ale opisy do zdjeć krzykliwych mnie rozwaliłypozdr
Perkozy z szuflady superowe, bardzo lubię te ptaki.Jak mam chwilę to siedzę nad jednym ze stawów na Żabich Dołach i obserwuję je. Czasem żal, że nie ma czym foty zrobić...