Przednie kadry pierwsze zdjęcie czapli z ostatniej wrzuty najładniejsze.
Przednie kadry pierwsze zdjęcie czapli z ostatniej wrzuty najładniejsze.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Piekne czaple ustrzeliles.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
dawno tu nie byłem. jest tu jakiś gospodarz???? wszystko kurzem zaszło
odzyskałem w końcu komputer. Zauważyłem, że bociany teraz w modzie, to taka mała zajawka, później będzie tego więcej.
od razu przyjmuję baty za światło, ale żabojad nie miał wyczucia czasu i przyleciał 4.30. nie muszę wspominać że odleciał gdy zaczynało smyrać słoneczko. taki psikus z jego strony
z czym walczył pod wodą i co upolował dowiecie się niedługo
268.
269.
270.
![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
ZARĄBISTE najdelikatniej mówiąc
idę patrzeć dalej bo nie wiem które najlepsze
---------- Post dodany o 22:32 ---------- Poprzedni post był o 22:31 ----------
chyba 268 dzięki odbiciu najwięcej zyskuje w mych oczach![]()
cudo Panie abir - CUDO![]()
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
No rzeczywiście, światełko takie sobie, ale bociek fajny. Czekam by zobaczyć, co upolował![]()
The question is, who cares?
każde jedno piekne i doskonałe![]()
Też o tym pomyślałam
Boćków nie da się nie lubić. Fajoskie Twoje kadry. Pierwszy chyba naj.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
bardzo cieszę się, że się spodobało, uuff
długo nic nie fociłem, więc potrzebuję rozgrzewki
to potrwa trochę...
że na forum są w modzie klekoty, i że będzie u mnie więcej zdjęć bocianów. to jest taki prolog. nic więcej...![]()
jak będę chciał przekazać Wam wiekopomną chwiłę to zamieszczę zdjęcie kapusty - wszyscy o tym wiedzą
to dobrze, za jakiś czas się okaże, ale szału nie będzie![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie