krajobrazy z oststnich wrzutek świetne, w ogóle fajnie się ogląda, kondor z drugiej foty super![]()
Jak zwykle ciekawe wrzutki. Podobają mi się szczególnie zdjęcia z Indianinem, no i oczywiście górskie krajobrazy.
Świetne górskie krajobrazy, na Indian mimo wszystko zawsze należy uważać![]()
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Szczyty gor i chmurki to zawsze piekne widoki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ciężarówka faktycznie bardzo fajna. Pozostałe zdjecia też się miło ogląda. W ciekawych miejscach bywasz![]()
Serdeczne dziękiCieszę się niezmiernie, że chce się Wam jeszcze tu zaglądać
Powrotna droga, o ile można tak nazwać to po czym jechaliśmy, stała się trudna. Pewien fragment musieliśmy pokonać z buta i zaczekać na autokar w najbliższym miasteczkuWarto było.
Ostatnio edytowane przez lisiajamka1 ; 10.05.13 o 15:01
Ciekawią mnie ci ludzie, których tam spotkaliście. Wyglądają tak jakby czekali na turystów i na nich zarabiali. Ciekawi mnie czy tak było, a jeżeli nie to z czym się zajmują aby się utrzymać w tych trudnych warunkach.
Interesujące zdjęcie z autobusem, pasażerowie sami pokonują wzniesienieDroga rzeczywiście nie wygląda najlepiej, a jak jest z jazdą w dół?
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Kolejne superaśne
Z dzidziusiami miodzio .
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||