Jeszcze kilka zdjęć z Równiny Hortona. Krajobrazy spowitego chmurami, chłodnego płaskowyżu są raczej odmienne od naszych typowych wyobrażeń o Sri Lance.
Jeszcze kilka zdjęć z Równiny Hortona. Krajobrazy spowitego chmurami, chłodnego płaskowyżu są raczej odmienne od naszych typowych wyobrażeń o Sri Lance.
Ostatnio edytowane przez lisiajamka1 ; 27.02.13 o 15:17
Bardzo przyjemnie jest w Twoim wątku (jamki).
![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Ech te drzewa, widać że nie "nasze"
Fajna morda na podsumowanie wrzutki
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
ten jeleń prawie jak fotografia listopada muminka![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Z chmurkami bardzo mi sie podoba...przedostatnia wrzutka taka fajna, lubie bardzo taka pore roku.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
A ten uśmiech na końcu - bezcenny.
Pozdrawiam.
Serdecznie wszystkim dziękuję za miłe słowo
Park Narodowy Yala najbardziej znany na Sri Lance leży w płd - wsch części wyspy. Wycieczka terenówkami po udostępnionym dla turystów fragmencie daje pobieżny ogląd lankijskiej przyrody. Yala szczyci się największym skupiskiem lampartów na świecie.
Jestem pełen podziwu. A wiesz czego ? Zaglądnąłem sobie w exify. E-510 i E-3
Poradziłeś sobie doskonale, a zdjęcia świetne![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Prawdziwa egzotyka, zdjecia obejrzałem z przyjemnością.
Kocham te klimaty, bardzo ciekawe ostatnie zdjęcia. Mi zawsze brakuje czasu na zdjęcia zwierząt i roślin. Z przyjemnością tu zaglądam. Pozdrawiam