superowe,
szkoda że Ci słoneczko nie dopisało..
A8 i 7 z ładnym światłem to by było to
podoba mi się to co abir'owi + ostatnie
superowe,
szkoda że Ci słoneczko nie dopisało..
A8 i 7 z ładnym światłem to by było to
podoba mi się to co abir'owi + ostatnie
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
ACHTUNG! Wiadomość z ostatniej chwili - W Kiezmarku na Wiśle jest zator i lodołamacz w akcji! Kto chce i może - w drogę![]()
Ciekawy wątek i ładne zdjęcia. Gratuluję.
Muszę tu częściej zaglądać.
Pozdrawiam
Gdańszczanie, gdynianie, sopocianie, nowo dworzanie gdańscy - kto żyw niech jakąś fotę cyknie. W sumie z Tczewa też nie jest daleko![]()
Więcej okazji na lodołamacz może w tym roku już nie być.
A gdzie informacje o lodołamaczach można znaleźć? We Włocławku lodołamacze podobno stoją w stanie gotowości ale na razie nie ma potrzeby ich użycia.
Ja niestety w pracyAle dałam cynk kumplowi i ma pojechać. Jakby co - chociaż linka do jego foty wrzucę
Też się dziwię, bo odwilż. No ale te wszystkie nasze kry z wątku mogły zrobić zator przy ujściu, co nie?
szkoda, nie dojadę do Kiezmarka
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Ostatnio edytowane przez alnico ; 1.02.13 o 01:07
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Ale Ci się słońce trafiło, podobają mi się oba zdjęcia. W pierwszym proponuję trochę cienie rozjaśnić.