dla mnie też 3 kapitalna a i 2 przecudna
1 choć najsłabsza IMO z całej trójki trzyma wysoki poziom![]()
dla mnie też 3 kapitalna a i 2 przecudna
1 choć najsłabsza IMO z całej trójki trzyma wysoki poziom![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
wszystkie bardzo mi się podobają, piękne widoki
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Humor bardzo słaby, po niedzielnych wieściach. Wczoraj to nawet mi się nie chciało dodawać raportu. Dzisiaj wstawiam, ale nadal mi strasznie smutno.
Poziom Wisły na wysokości Warszawy bardzo spada. Przydałoby się trochę deszczu. Ten rok obfituje w skrajności: najpierw podtopienia teraz susza.
Wrzucam 4 zdjęcia zrobione EP-3 z 14-150.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
to z dużą ilością kajaków na Wiśle super
i zielono-żółty kajak też wygląda super
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
wisła żyje - to cieszy![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Jedna rzeka, a tyle się dzieje.