Płynąłem tym promem koło Gniewa. Niesamowite uczucie.
Warto by było zostawić jako pamiątkę, folklor - a i praca dla tych paru ludzi by była.
Płynąłem tym promem koło Gniewa. Niesamowite uczucie.
Warto by było zostawić jako pamiątkę, folklor - a i praca dla tych paru ludzi by była.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Jak w piątek jechaliśmy z abirem na zlot, to działo się niżej, u nas jeszcze spokojnie. Dziś wracamy - duże zmiany. Byłam się przejść obadać stan "mojej" Wisły - czad. Chyba wyżej niż w zeszłym roku. Jutro coś wrzucę.
Dziś Wisła zaczęła opadać, chociaż nadal stan wysoki.
W poniższych zdjęciach na 4 i 5 - te krzaki na horyzoncie to główny nurt. Cała woda na większości kadru to międzywale. Krowy wkurzone, bo muszą się paść na wale - zero przestrzeni![]()
zazdroszczę Ci tego wolnego poniedziałku.
mam informacje, że jest u nas po fali - woda opada. w RZGW mówią - szału nie było![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
No no nieźle rozlała sie Wisła. Adambieg, Bufetowa, fajne zdjęcia.
Wieczorem postaram wstawić coś z dużej wody w Warszawie, wprawdzie już sytuacja się znormalizowała, ale nie było czasu wcześniej ich pokazać.
Na południu znowu opady zapowiadają. Obawiam się powtórki z rozrywki.
Gorlice i Wysowa suche![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||