Sawa, aby OT zamknąć. Dziękuję za uwagi. Następnym razem postaram się wykonać fotkę(i) sugerując się Twoimi radami.
Moderatorzy mogą, jeżeli uznają to za konieczne, przenieść ten OT do np. mojego wątku.
Sawa, aby OT zamknąć. Dziękuję za uwagi. Następnym razem postaram się wykonać fotkę(i) sugerując się Twoimi radami.
Moderatorzy mogą, jeżeli uznają to za konieczne, przenieść ten OT do np. mojego wątku.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Chyba ze 20 lat minęło jak tam byłem. Trzeba wrócić![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bardzo fajny raport. Piękną pogodę trafiłeś, wodospad bardzo ładnie Ci wyszedł. Czy ktoś wie dlaczego ta zapora nosi nazwę PTTK ?
chylę czoła, pierwsze i 3 ostatnie to dobra robota
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Faje foty, 3 ostatnie miodne![]()
Od Domu Turysty PTTK znajdującego się obok. Inaczej zwana Małą Zaporą. Dzięki wszystkim za opinie.
Jeszcze kilka fotek dokumentujących jak spływają źródła Wisły z Baraniej Góry:
Pod szczytem opuszczają Rezerwat Barania Góra:
Jeszcze raz kaskady w powrotnej drodze w innym świetle:
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Może trochę późno się pytam bo, łoś przepływał Wisłę 10 stron temu, ale powiedzcie proszę w jakich okolicach mamy taką przyrodę? Myślałem, że łosie to w Skandynawii, no może w Puszczy Białowieskiej, ale nad Wisłą?
Alnico bardzo ładne kadry.
Wczorajsza wichura.
1.
2.
ładne, taki niski stan wody czy ten brzeg taki wysoki?,
w ogóle ciekawie to wygląda, co to jest? z dwóch stron woda, jakiś język wchodzący w głąb rzeki lub wyspa?
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie