Bufetowa u Was też niezły lód na Wiśle.
Klikacz bardzo ładne zdjecia porobiłaś
Ja z pleneru z Kasią Klikacz zdjecia wstawie do swojego watku (zapraszam za chwilę), a tu troszkę inne z piątku i soboty wieczór.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Bufetowa u Was też niezły lód na Wiśle.
Klikacz bardzo ładne zdjecia porobiłaś
Ja z pleneru z Kasią Klikacz zdjecia wstawie do swojego watku (zapraszam za chwilę), a tu troszkę inne z piątku i soboty wieczór.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
@farensbach swietne foty.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jest moc, fajne to słońce w koszyku.
wszystkie fajne, te z rozmemłaną wodą (2,4,6) szczególnie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Trójka ze słonkiem cudna. Inne też piękne.
obie serie piękne![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Mnie dla odmiany chyba 5. najbardziej ujęła... Cała wrzutka bardzo farensbachowa![]()
3 i 5 ze słoneczkiem. No super![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
jutro około godz. 8 rano trzy lodołamacze z Sobieszewa ruszą Wisłą w stronę Grudziądza. Może komuś uda się zaobserwować to wydarzenie i zrobić zdjęcia. Nie znam przewidywanych godzin przepływania przez kolejne miejscowości, więc trafić na nie to będzie loteria. Ale może komuś się uda. Bufetowa w zeszłym roku miała świetne zdjęcia
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie