|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Czy słota czy mróz, we mgle i pod wiatr raportować trzebaMała uwaga, zgodnie z sugestiami rozpocząłem numerację zdjęć, pominąłem tylko to z rękawiczkami
Do -15 stopni nie używam
Proponuję stosować, łatwiej będzie komentować.
Od poniedziałku w Bieńkówce przybyło wody i to sporo. Porównajcie te dwa zdjęcia.
15) Dzisiejsze
I z poniedziałku
Ponad pół metra więcej, woda z roztopionych lodów z południa Polski dopiero dopłynęła.
16) Na wale przeciwpowodziowym znalazłem kamień upamiętniający poziom wody z roku 1829. Czy ktoś wie co oznacza "weich sel"? Weich to miekki a sel?
17. Widok z wału
1Ciekawe skąd przypłynęła ta kłoda...
19)
Adam, Weichsel to po prostu Wisła ino po niemiecku
Fajne to z barierkami.
17 super - to tam jakąś granicę Polski macie na Wiśle?
Pozdr
adambieg, motywujesz mnie do pracy. Niniejszym wnoszę, iż w dniu dzisiejszym na terenie południowej polski opady śniegu uniemożliwiły sporządzenie dokumentacji zdjęciowej. Przy najbliższej okazji (niestety to dopiero w weekend) nadrobię zaległości
.
Ta kłoda to na pewno nie od nas.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
i przyszła i przyszłaZamieszczone przez bufetowa
![]()
![]()
![]()
zrobiłam sobie mały spacerek a wielki śnieg sypał mi po oczach![]()
uwielbiam
szkoda że nie bardzo znajdę czas w tym tygodniu na zdjęcia nadwiślańskie ani w sumie żadne inne
ale liczę że Wy coś pokażecie![]()
ostatnie Adama już ze śniegiem![]()
kłoda fajna![]()
ale do bobra jej daleko![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22