Strona 40 z 103 PierwszyPierwszy ... 3038394041425090 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 1025

Wątek: Raport o stanie Wisły

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar adambieg
    Mieszka w
    Miasto nad Brdą
    Siła reputacji
    110
    Moja galeria

Odp: Raport o stanie Wisły

Fajne foty dajecie.

gulasz - świetne zdjęcie w kontrze, trochę przydało by się ocieplić, ozłocić
    Farensbach - nic nie mówię, za dobre Piękne kolory i to drzewo na środku rzeki czy też rozlewiska.
    Aga - fajne miejsce, w maju juź nie dam rady ale w czerwcu postaram się znaleźć jakiś weekend, jeszcze tylko pogodę trzeba zamówić

Tera ja Z niedzieli, Wisła i okolice.

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P5190709_m.jpg
Wyświetleń:	628
Rozmiar:	167,7 KB
ID:	89032Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P5190710_m.jpg
Wyświetleń:	600
Rozmiar:	144,3 KB
ID:	89033Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P5190711_m.jpg
Wyświetleń:	586
Rozmiar:	202,3 KB
ID:	89034Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P5190712_m.jpg
Wyświetleń:	591
Rozmiar:	266,1 KB
ID:	89035

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez adambieg Zobacz posta
    A gdzieś Ty taką fajną dziurę w rzece wypatrzył?
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Farensbach Zobacz posta
    Adambieg fajne nadwiślańskie wiosenne pejzaże. Panoramka z poprzedniej strony świetna.
    Gulasz świetne.

Ja ostatnio mało nad Wisłą bywałem, ale w zeszłym tygodniu wybrałem sie na zachodzik w jedno ze swoich ulubionych miejsc. Przy niskim stanie wody da sie tam wejsć o suchej nodze. Teraz musiałem naszukać sie trochę przejścia w woderach. Ale udało się i taki kadr popełniłem:

Załącznik 88995
    no, podoba się normalnie

---------- Post dodany o 19:01 ---------- Poprzedni post był o 18:58 ----------

Adam upuszcza wody sobie w rzece coby lepsze wejścia po kadry mieć , ładna "dziura"

| OlyJedi Awatar abir
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    343
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    U Farensbacha klimaty zawsze przednie. A rozpylacz mgieł pewnie ma zawsze przy sobie
    I ja wybrałam się wczoraj nad Wisłę w NOWE MIEJSCE. Dziwnym trafem wcześniej tam nie dotarłam i widzę, że Mongolia to przy tym pikuś.
    Rozpylacza mgieł nie posiadam (brak funduszy), nawet zwykłego ściemniacza słońca Może uda mi się tam kiedyś wybrać o odpowiedniejszej porze. A nawet mam fajny pomysł na plener nadwiślański, tak dawno planowany z Adamem i Abirem. Miejscówka jakieś 12 km od Tczewa (na północ).
    ładnie i spokojnie na tych zdjęciach.
    Gdzie cię aż tak poniosło. Boręty, Palczewo - tam diabeł mówi dobranoc

---------- Post dodany o 19:32 ---------- Poprzedni post był o 19:27 ----------

Ja ostatnio mało nad Wisłą bywałem, ale w zeszłym tygodniu wybrałem sie na zachodzik w jedno ze swoich ulubionych miejsc. Przy niskim stanie wody da sie tam wejsć o suchej nodze. Teraz musiałem naszukać sie trochę przejścia w woderach. Ale udało się i taki kadr popełniłem:

Załącznik 88995
    z tym drzewem to nie wiem ile zdjęć widziałem, każde następne podoba mi się bardziej od poprzedniego (w zależności od kolejności oglądania) i wcale mi się nie nudzą, absolutnie. gratki

---------- Post dodany o 19:39 ---------- Poprzedni post był o 19:32 ----------

Cytat Zamieszczone przez adambieg Zobacz posta
    wirek świetny.
    jak jest dziura w drodze to z pretensjami do zarządu dróg, a jak jest dziura w rzece? to chyba do regionalnego zarządu gospodarki wodnej, co nie?
    Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują

Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Farensbach
    Mieszka w
    Mazowsze
    Siła reputacji
    177
    Moja galeria

Bufetowa fajne masz tereny, Wisła u Ciebie szeroka. Podoba mi się zwłaszcza przedostatni kadr. (Ps.ale Twój awatar to poprzedni był fajniejszy i idealny do nicku)
    Adambieg nieźle uchwyciłeś ten wir. Ciekawe też to drzewko na pierwszym. Wędkujące panie to tez oryginalny obrazek. Nigdy nie spotkałem kobiet w takiej sytuacji

Cytat Zamieszczone przez abir Zobacz posta

z tym drzewem to nie wiem ile zdjęć widziałem, każde następne podoba mi się bardziej od poprzedniego (w zależności od kolejności oglądania) i wcale mi się nie nudzą, absolutnie. gratki
    Dzieki, lubię to drzewo, staram sie nie przeginać z pokazywaniem jego, ale co jakiś czas tam jeżdżę, miejsce jest idealne na późnowiosenne i letnie zachody i jak sa chmurki to jest też ciekawie na obrazku, wiec jak będę jednak przeginał to piszcie

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria

Dziura w rzece to pewnie jeszcze po zimie, straszne spustoszenie mamy nie tylko na drogach. Najgorsze, że nie spotkałam żadnych ekip remontowych!

Cytat Zamieszczone przez abir Zobacz posta
    Gdzie cię aż tak poniosło. Boręty, Palczewo - tam diabeł mówi dobranoc
    abir, żadne poniosło, żadne dobranoc, tylko umów się z koleżanką na jakiś wschodzik słońca! To tylko 12 km od Tczewa. Nooo... przez Knybawski trochę więcej
    Farensbach, awatar to chwilowy kaprys, ma odzwierciedlać stan mej duszy

barmichal76
    Gość

Normalnie "nie nadanżam" za Wami. Widać, że wiosna bo wszyscy w teren wyruszyli
    Farensbach to niesprawiedliwe, że nad Wisłą takie kolory jak na Twoim zdjęciu z postu #387, a w Łodzi nie dość, że Wisły nie ma to i zachód jakby bardziej blady...
    Adambieg te panie to na pewno na ryby? Mnie się wydaje, że na motyle - jak z Akademii Pana Kleksa...

Pozdr

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria

Wir swietny.
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

| OlyJedi Awatar witia
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria

Adambieg fajne nadwiślańskie wiosenne pejzaże. Panoramka z poprzedniej strony świetna.
    Gulasz świetne.

Załącznik 88995
    Znakomite.
    Pozdrawiam.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Farensbach
    Mieszka w
    Mazowsze
    Siła reputacji
    177
    Moja galeria

Poziom trochę opadł, ale ostatnie opady znowu pewno to zmienią.

1.

2.

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	OM13-05-9-067-we.jpg
Wyświetleń:	588
Rozmiar:	289,5 KB
ID:	89542 Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	S13-05-6-085-we.jpg
Wyświetleń:	595
Rozmiar:	282,1 KB
ID:	89543