eeee - ale jak poprawiasto rób to starannie - czemu żeś Panie tą chmurkę upitolił ??
wiesz że się nie znam - ale mi tak robił czasami że jedna strona była ciemniejsza od drugiej
podejrzewam że może chodzić o kąty padania światła - ale oczywiście mogę się mylić - fizyka i doświadczenia z polaryzowaniem światła na laborkach były dobrych parę lat temu![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Zieleń jakaś taka trochę dziwna. Jak by za zimna.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 8.06.15 o 08:12
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
ja bym chętnie zobaczył rozmemłane zboże przez wiatr - ale wiatru pewnie nie było
co tam winieta i ciemne rogi. ja już leżę w tym zbożu, ździebełko trzymam w ustach, sączę browca i patrzę na te chmurki, tę obciętą też![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Bo jestem partaczem...
Nie tyle mam na myśli różnice pomiędzy prawą a lewą stroną a ciemniejszy prostokąt w lewym górnym rogu.
Slim, Marumi DHG Super Circular PL.D.
Winieta mi nie przeszkadza tylko ciemniejsza część (prostokąt) w lewym górnym rogu. Na dwóch kadrach to zaobserwowałem.
Niestety browca nie było a zalegać w zbożu, aby narazić się właścicielowi? Gdzie wtedy uciekać?![]()
W zbożu to najlepiej buszować![]()
Pereq, gola babe w zbozu jak bys cyknal to nikt by nie reklamowal![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic