140. od dziś to mój szczęśliwy numerek.![]()
Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa!
Po przerwie właśnie znów TO zacząłem brać. Na większą dawkę przyjdzie czas.
Ja nie saper.Dzięki.
Tylko nie mówcie, że zostanę już numerkiem 140.![]()
140. od dziś to mój szczęśliwy numerek.![]()
Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa!
Po przerwie właśnie znów TO zacząłem brać. Na większą dawkę przyjdzie czas.
Ja nie saper.Dzięki.
Tylko nie mówcie, że zostanę już numerkiem 140.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Widziałam 140 na fb i juz tam mnie zaciekawił, pięknie namalowane bo inaczej powiedzieć się nie da. Gratuluję.
Co do rozmyte środka kwiatka w 141 to jak robiłam Helios z raynoxem to zawsze miałam ten problem. Mała go piękna była ale nie na cały kielich kwiatka...
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
na 139 da się dłuuugo patrzeć, choć nie przepadam za udziwnionymi pracami to tu coś dziwnie mi nic nie przeszkadza, tak trzymaj,pozdro.
chyba będziesz nomber 140bardzo mi się podoba, a nic szczególnego na nim nie ma. jednak kolory i ta plastyka tła
141 - to niesymetryczne rozmycie środka kwiatka razi tak mocno, że nie widać nawet tych ostrych kropelek na listkach. a nawet jakby środek był mniej irytujący to też by nie wygrało
masz podejście do tych starych szkieł. gratki
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Mogę być tym (tą) 140.tką...
Dokładnie, tam nic nie ma. Po prostu bawiłem się Pentaconem...
Dzięki za uwagi. Są one dla mnie bardzo ważne.
Dzięki. Muszę przyznać, że naprawdę lubię nimi focić, chociaż czasami doprowadzają mnie do szewskiej...![]()