Światełko piękne, zdjęcia też![]()
Światełko piękne, zdjęcia też![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Sądzę, że takie samo jak w X-M1. W X-E1 nie mam podanego stopnia powiększenia.
---------- Post dodany o 22:46 ---------- Poprzedni post był o 22:42 ----------
W sumie też jestem zadowolony ze światła, z samych kadrów już mniej.
W tej wrzutce struktura kamienia nie była dla mnie istotna. Chciałem się skupić na przebijających się promieniach światła...
Andrzeju, bo kirkut w Bobowej - nie bez dużego stopnia słuszności, uważany jest za najpiękniej położony cmentarz żydowski na świecie.
Sam tam robiłem zdjęcia - ale Karola i Piotrka są klasą. Moje tak płaskawo wyszły.
Myślę, że Karol z powodzeniem mógłby jeszcze raz wrzucić swoje zdjęcia do nowego wątku "Polska B"
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Kirkut świetnie pokazany![]()
Ja tam lubie stare cmentarze, te żydowskie jak dla mnie są jeszcze piękniejsze właśnie przez wzgląd na tablice
Najlepsza dla mnie 275
Ja też
No i wszystko jasne, uwielbiam tą stałkę
Nie ukrywam, ze chcialabym kiedys sie tam wybrac, tez doskonale pamietam foty Karola z tego miejsca![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dawno tam nie byłem a tak blisko...klimatyczne, światełko zrobiło swoje(oczywiście fotograf też)
Pozytywnymi komentarzami zaspokajacie moją próżność.![]()
Jakoś nie mogę dotrzeć na ten krakowski kirkut.
Dobra, dobra... ja tylko nacisnąłem guziczek.
Przypinasz ją do korpusu m43?
Zasadniczo narzekać nie mogę, chociaż porównania nie mam żadnego do wspomnianych przez Ciebie pleśniaków.
Nadrobilem zaleglosci..