Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Masz Ty upodobanie do odbić w wodzie ale mi się podobają takie rzeczy
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi
| OlyJedi

Fajne te wodne maziaje. Kliknąłem, popatrzyłem. A potem wróciłem - znaczy że warto
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fajne foto. Szczególnie drugie.
Pozdraawiam.
Drugi maziaj nawet fajny, tylko góry za dużo (na obu zreszta) po odcięciu poniżej tej małej plamki u góry podoba mi się bardziej

| OlyJedi
| OlyJedi

Lubię wodne odbicia
ostatnio sama zbieram taką krakowską kolekcję
te ostatnie dwa Gdańskie strzały bardzo na tak
miałam mówić po oglądnięciu żurawia że lepszy
ale jak zobaczyłam to drugie już nie mogę
oba super
---------- Post dodany o 15:47 ---------- Poprzedni post był o 15:31 ----------
grzebiąc nieco w wątku Twym bardzo w oko wpadły 31.
co do labiryntu - to faktycznie pokusiłabym się o tryptyk i sklejenie w całość bo na miniaturach kapitalnie się komponuje.
21 też niczego sobie podobnie jak pionowa wersja czyli 20
kitek z 17 zdjęcia super - ostatnio jakoś gustuję w tego typu mazajach niż krwiście ostrych krawędziach
a 6 i 7 to juz totalnie moje klimaty
uwielbiam
5 też pięknie się odbija
widzę że przegapiłam ciekawy wątek
będę zaglądać
pozdrawiam
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22