Ciekawe zdjęcia. Najbardziej podobają mi się 64,62,60.
Ciekawe zdjęcia. Najbardziej podobają mi się 64,62,60.
dużo... ale bardzo dobre, czyli dobrze że dużo![]()
Po długiej, ale (chyba) owocnej, przerwie postaram się pouzupełniać ostatnie (przeszło) półrocze.
78. Wystawa prac Teresy Tyszkiewiczowej w Atlasie Sztuki
79. Pokaz Huberta Kolańskiego w łódzkim ASP
80. Koncert Dawida Kwiatkowskiego w łódzkiej Dekompresji - bożyszcze nastolatek...
81. Salon Ciekawej Książki w Białej Fabryce w Łodzi.
82. Korek spowodowany stłuczką na ul. Kolumny - także Łódź
83. Centrum Dialogu Czterech Kultur im. Marka Edelmana
84. Tomasz Stańko zaatakowany Lensbaby
85. Demontaż Pomnika Łodzian Przełomu Tysiąclecia
86. Pożyczony kot
87. Turniej Kwalifikacyjny do MŚ kobiet 2014
88. Turniej Kwalifikacyjny do MŚ kobiet 2014 - ponownie, ale jakby z drugiej strony
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Fajne zdjecia, moznaby powiedziec przekroj reportazowy wydarzen w Lodzi, no moze poza 86, sympatyczne, aczkolwiek nieco odbiega tematycznieFaworytami moimi sa 84 i 87.
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
przekrój przez wiele wydarzeń - kapitalne strzały
78 taki kadry lubię - w tej książkowej 81 nie dało się z całym oknem - troszkę mi przeszkadza cięcie
a plus za siatkówkę którą uwielbiam !!!![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fajna wrzutka ze wskazaniem na 78, 80, 84, 87![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
I to wszystko z m43?Najbardziej ciekawie 86 dość mała głębia ostrości jak na dość szeroki kąt(to 20-stka panasonica) dla mnie 78 najlepsza z całej wrzutki ,chociaż może wolałbym b&w.
![]()
Reaktywowany blog: mtwarowskifoto.blogspot.com
86 to 75/1.8![]()
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
właśnie miałem pytać o kota![]()
było Lustro jest panasonic lumix Lx100
(brakuje mi tylko dłUUgiego zUUma)