Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Teraz większa, "miesięczna paczka" czy z czerwca. Wciąż mam zaległości z dawna, ale niech będzie, że chociaż pamiętam co wstawiam...
123. Festiwal Czterech Kultur, spektakl "Lament Łódzki" w reż. Mariusza Grzegorzka.
124. Festiwal Czterech Kultur, spektakl "Lament Łódzki" w reż. Mariusza Grzegorzka.
125. Festiwal Czterech Kultur, spektakl "Lament Łódzki" w reż. Mariusza Grzegorzka.
126. Śnieg przy 30 stopniach w czerwcu? Czemu nieWarsztaty na terenie PWSFTviT.
127. Łukasz Zalewki, koncert w ramach trasy Brodka XS Tour w łódzkim Monopolis.
128. Plan etiudy Dominiki Ożarowskiej.
129. Plan etiudy Dominiki Ożarowskiej.
130. Plan etiudy Piotr Żurawskiego (na zdjęciu).
131. Mała odmiana od codziennych zdjęć.
132. Ponownie![]()
133. Orzeł przedni.
134. Orzeł przedni.
135. Daniel Olbrychski w "Zemście" Fredry - Klub Wytwórnia, Łódź.
136. "Zemsta" Fredry - Klub Wytwórnia, Łódź.
137. Próbny wybuch arbuza do zajęć. To był 2x mniejszy ładunek niż za pierwszym razem![]()
138. Mała odmiana w pracy
139. Dawne logo Szkoły Filmowej w drzwiach Rektoratu.
140. Dominika Ożarowska, plan etiudy Przemysława Jękosza.
No, i to by było na dzisiaj...
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Śnieg (126) najbardziej mi się podoba, chyba to jest po prostu najbardziej oryginalne ujęcie z ostatniej wrzuty.
Pozdrawiam, Tomasz
http://www.tomaszworek.com/
uwielbiam Twoje ujęcia z przeróżnych spektakli - są totalnie kapitalne - jestem i będę ich najwierniejszą fanką
dlatego jak tylko widzę coś nowego w Tm wątku zawsze chętnie zaglądam![]()
gratulacje
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22