a kto go zgłosił do FM - no kto![]()
sorry ale tego mi nie odbierzesz - odkąd ją zobaczyłam stwierdziłam że to najlepsze koncertowe jakie widziałam![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Lepsze uczucie niedosytu niż przesyt. Nie zasypałeś forum lensbaby-owymi zdjęciami. To zdjęcie jest jak pralinka![]()
Bo to nie jest "obiektyw codzienny". Zrobiłem nim może 1% zdjęć z okresu jak go posiadam, a może 0.5%
To taka sama sprawa jak z UWA albo fisheye. Każdy ma swoje bardzo wąskie zastosowania - można wziąć fish jako jedyne szkło na cały dzień, ale następnego dnia już go nie tkniesz...
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
No dobra, wracamy. Chyba niczego nie powtórzę z poprzednimi ...
90. Marta Jarczewska, spektakl "Dwoje biednych Rumunów mówiących po polsku" w Teatrze Studyjnym PWSFTviT.
91. Michael Portillo, były polityk, dziennikarz BBC przygotowuje odcinek swojej serii "Great Continental Railways Journeys" o Polsce.
92. j. w.
93. Deszczownice na mini-planie zdjęciowym. Zajęcia dla studentów PWSFTviT.
94. j. w.
95. Deszczowy weekend w Warszawie. W kinie Iluzjon wystawa parasoli
96. Kino Iluzjon.
97. Teatr Muzyczny w Gdyni.
98. Ewa Braun.
99. Gdyńska plaża niedaleko Muzeum Miasta Gdyni.
100. Barbara Krafftówna na Festiwalu Filmowym w Gdyni 2013.
101. Roman Polański na Festiwalu Filmowym w Gdyni - zapowiedź filmu "Wenus w futrze".
102. Dawid kontra Goliat. Blackmagic Pocket zamontowany na górze Alexy XT w celu pokazania jakości obrazu "knypka". Wg Ryszarda Lenczewskiego, który zorganizował te warsztaty, na pierwszy rzut oka obraz niczym się nie różni - BMPC można używać do filmowania na wielki ekran.
103. Test Lensbaby
Gratuluje tak dobrego wyczucia i trafiania z ostrością podczas używania lensbabya zdjęcia wszystkie bardzo miło się oglądało
![]()
Reaktywowany blog: mtwarowskifoto.blogspot.com