Świetnie wypatrzyłeś ten kolor na trzecim (82). Ciekawe też 80. Na środkowym chyba za duzo elementów, ale nie moja tematyka, wiec ta uwaga jest bardzo z przymrużeniem oka. Pozdrawiam.
Świetnie wypatrzyłeś ten kolor na trzecim (82). Ciekawe też 80. Na środkowym chyba za duzo elementów, ale nie moja tematyka, wiec ta uwaga jest bardzo z przymrużeniem oka. Pozdrawiam.
80 fajne.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
sam się sobie dziwię ale najbardziej pasuje mi 81
Z ostatniej wrzuty najbardziej podoba mi się ostatnie (82.). Świetna gra kolorem.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
80 jest niezłe, rozbawiło mnie trochę pomimo, że nic do śmiechu tam nie ma hehe, 82 też całkiem całkiem a ja bym się pokusił środek zostawić w kolorze a ściany w B-C
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ja tam wolę takie "nic szczególnego" od zapierających dech górskich pejzaży.
U mnie taki bruk powoduje nie mniejszy zachwyt jak górski pejzaż. Lubię i to, i to![]()
Dzięki za wizytę
W Łodzi bruku coraz mniej. Asfalt się panoszy. A górskiego pejzażu jak nie było tak nie ma.
Pozdr