Strona 146 z 173 PierwszyPierwszy ... 4696136144145146147148156 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.451 do 1.460 z 1728

Wątek: barmichal76 - moje fotografie

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Sawa
    Mieszka w
    Pruszcz Gdanski
    Siła reputacji
    120
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    No proszę, a tu nie przeszkadza Ci chaos w tle i drzewko skutecznie odciągające uwagę?
    Michał: ciekawostka fajnie pokazana, choć wolałbym "z drugiej strony" chyba bo jak
    pisałem moderatorowi: odciąga uwagę.
    Mi nie przeszkadza - kadr jest centralny, wielce interesujący obiekt jest centralnie zamknięty między murkami, całość ładnie zamyka się w 'trójkącie', jakie tworzą właśnie krawędzie murków i linie asfaltowego chodnika, zbiegające się ku górze - w tego typu zdjęciach wzrok odbiorcy jest właściwie kierowany.

pozdrawiam,

P.S. Odbiorcą zdjęć jestem od dawna, interesuję się tym od kilkudziesieciu lat, mam odwagę dzielić się opinią własną - i nie twierdzę, że jest ona 'najdoskonalsza'. - zaś moderatorem się bywa, więc Twoje - Saboorze - prywatne wycieczki nie robią na mnie wrażenia.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    No ale ciekawostka fajna

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Sawa Zobacz posta
    Mi nie przeszkadza - kadr jest centralny, wielce interesujący obiekt jest centralnie zamknięty między murkami, całość ładnie zamyka się w 'trójkącie', jakie tworzą właśnie krawędzie murków i linie asfaltowego chodnika, zbiegające się ku górze - w tego typu zdjęciach wzrok odbiorcy jest właściwie kierowany.
    pozdrawiam,
    Piękne uzasadnienie wyroku, dzięki.

P.S. Odbiorcą zdjęć jestem od dawna, interesuję się tym od kilkudziesieciu lat, mam odwagę dzielić się opinią własną - i nie twierdzę, że jest ona 'najdoskonalsza'. - zaś moderatorem się bywa, więc Twoje - Saboorze - prywatne wycieczki nie robią na mnie wrażenia.
    Poprawka: to nie prywatne wycieczki a zwrócenie uwagi na brak konsekwencji w postępowaniu(tak mi się zdawało do momentu Twojej odpowiedzi)
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

barmichal76
    Gość
    Cześć moderatorzy, testerzy i jedi
    4
    No proszę, a tu nie przeszkadza Ci chaos w tle i drzewko skutecznie odciągające uwagę?
    Michał: ciekawostka fajnie pokazana, choć wolałbym "z drugiej strony" chyba bo jak
    pisałem moderatorowi: odciąga uwagę.
    Zdecydowanie nie jest to zdjęcie doskonałe, a do tego kadrowane "na leniwo" - miałem już tak dość łażenia, że przysiadłem na brzegu jeziora coby nogi przestały boleć. Jak zobaczyłem pojazd - musiałem zrobić foto, ale przyznaję, że nawet czterech liter nie podniosłem z ziemi...

Mi nie przeszkadza - kadr jest centralny, wielce interesujący obiekt jest centralnie zamknięty między murkami, całość ładnie zamyka się w 'trójkącie', jakie tworzą właśnie krawędzie murków i linie asfaltowego chodnika, zbiegające się ku górze - w tego typu zdjęciach wzrok odbiorcy jest właściwie kierowany...
    Chciałbym umieć to co widzę tak przelaćw słowa jak Ty. Pierwsze, co zwykle mi przychodzi do głowy, jak mam coś powiedzieć to yyyyyyy albo eeeeehm...

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    No ale ciekawostka fajna
    Trafna diagnoza - powinienem dodać przy wrzuceniu zdjęcia, że to taka kategoria

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar gulasz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    365
    Moja galeria
    fota wygląda jak wyciągnięcia z albumu rodziców - czad
    Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
    Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..

gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez barmichal76 Zobacz posta
    Cześć moderatorzy, testerzy i jedi
    Tam: Moderatorzy... to Sawa jest Moderatorem, ja tylko mu zazdroszczę i go prześladuję.
    ---
    edit: a tak na serio: 383 no, cud, miód i orzeszki...
    już kolor był ciekawy a czano-biel... mniam! Wrzuć to do Galerii. Bardzo, bardzo proszę.
    Ostatnio edytowane przez Saboor ; 28.03.15 o 15:05
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Michale ja też bym pewnie sfocił ten foteklap ale....., no własnie po tylu fotach, które zobaczyłem, chyba nie miałbym do tego serca i byłby pstryk dla pstryku . Lubię Twój przekaz obrazu ale w końcu gdzieś się musiałem wyładować na tym foteklapie i padło u Ciebie
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar szafir51
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    224
    Moja galeria
    A ja dla równowagi napiszę, że zdjęcie bardzo mi się podoba a kadr mi całkowicie nieznany. Doskonale rozumiem o czym CzaRmaX pisze, ale dla nie-lokalesów to po prostu kolejne ciekawe zdjęcie.

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    HADRa super bardzo mi się podoba.....
    BABYBUS również.
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

barmichal76
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Michale ja też bym pewnie sfocił ten foteklap ale....., no własnie po tylu fotach, które zobaczyłem, chyba nie miałbym do tego serca i byłby pstryk dla pstryku . Lubię Twój przekaz obrazu ale w końcu gdzieś się musiałem wyładować na tym foteklapie i padło u Ciebie
    Spoko - bierę to na klatę

---------- Post dodany o 14:20 ---------- Poprzedni post był o 14:15 ----------

edit: a tak na serio: 383 no, cud, miód i orzeszki...
    już kolor był ciekawy a czano-biel... mniam! Wrzuć to do Galerii. Bardzo, bardzo proszę.
    Fajnie, że się podoba ale do galerii jeszcze za słabe. Tak już mam.

---------- Post dodany o 14:21 ---------- Poprzedni post był o 14:20 ----------

Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta
    HADRa super bardzo mi się podoba.....
    BABYBUS również.
    Cytat Zamieszczone przez szafir51 Zobacz posta
    A ja dla równowagi napiszę, że zdjęcie bardzo mi się podoba a kadr mi całkowicie nieznany. Doskonale rozumiem o czym CzaRmaX pisze, ale dla nie-lokalesów to po prostu kolejne ciekawe zdjęcie.
    Dzięki wszystkim za dobre słowo.