|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
We wrześniu bywa ładne światełko. Namawiam do prób z przysłoną f/8 i większą, kontrasty będą bardziej "soczyste" i mniej płaskie
Wiem, że ostatnimi czasy przysłony powyżej f/2.8 są passe, ale przekonasz się, że warto.
a i inni z sugestii skorzystają na pewno...
mnie też ta ostatnia nie do końca przypasowała
także czekam na kolejne![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Nadrobiłem zaległości w Twoim wątku, znalazłem w nim wiele ciekawych fotografii. Masz naprawdę niezłe oko do wychwytywania interesujących chwil.
Pozdrawiam
Dzisiaj 3 zdjęcia, z czego dwa pierwsze tylko tytułem dokumentacji imprezy o wdzięcznej nazwie TrotuArt, która odbyła się w Łodzi w niedzielę. Mieli być szczudlarze, i inne występy, ale ja trafiłem jedynie na przedstawienie Teatru Lalek "Arlekin" - Czerwony Kapturek. Była to satyryczna wersja i podobała się i dzieciom i dorosłym, ale fotograficznie nie wiedziałem jak to ugryźć.
365
366
367
Pozdr
No... takie imprezy często bywają ciężkougryzalne, chociaż wydawałoby się, że tematów w bród.
Długo czekałeś?![]()
Nie, ale szybko biegłem![]()