dobry duet![]()
poprzednie sytuacyjne też miłe w odbiorze
dobry duet![]()
poprzednie sytuacyjne też miłe w odbiorze
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
duet - wesoły. ładne kolory
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Ładny podpis![]()
Dzięki, że zaglądacie
W sobotę przy okazji zakupów w jednym z łódzkich centrów handlowych trafiłem na konkurs tańca break-dance. Miałem całe 30 minut, więc efekty nie powalają. Mimo, że nie jestem fanem hip-hopu to wyczyny niektórych tancerzy zrobiły na mnie wrażenie.
356 - 358
Pozdr
Jakoś inaczej obrobiłeś niż zwykle? Z jednej strony podoba mi się wyrazisty podział czerni, bieli i szarości, z drugiej jednak strony biele i czernie wydają mi się płaskie. Ale to w sumie szczegół.
Uwielbiam break-dance - taki taniec połączony z taką muzyką. Oczywiście jako widz![]()
Znalazłem nowy preset w lightroomie
Żałuję, że nie miałem więcej czasu na oglądanie występów. Niektórzy zaprzeczali istnieniu grawitacji
Prowadził raper i beatboxer Rademenez (pierwszy raz widziałem i słyszałem) - jak w przerwie między pojedynkami tanecznymi zaczął "freestyle", czyli improwizowany rap, to nie mogłem przestać słuchać.
Pozdr
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Na 356 fajnie wyszła ta panorama wyklejona na szybach na budynku w tle. Z tym Twoim rybim okiem można byłoby spróbować zrobić centralnie i bliżej ten kawałek budynku z wyklejonymi szybami w panoramę z ludźmi na pierwszym planie lub bez nich. Przy tej obróbce na 99% wyszłoby jak naturalne odbicie w szybach i chyba fajnie by wyszło![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ