A nie myślałeś o wywaleniu okienka po prawej? Może tak byłoby bardziej... konkretnie? Może
A Paryż - każdy ma swój![]()
A nie myślałeś o wywaleniu okienka po prawej? Może tak byłoby bardziej... konkretnie? Może
A Paryż - każdy ma swój![]()
a ja był ucięła milimetry z dołu - żeby te dolne okna nie wchodziły w kadr
w połączeniu z ramką jaką dodałeś - robi mi się nadmiar tych linii na dole
ale propozycja Agi też mocno ciekawa
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Próbowałem na różne sposoby, również z dwoma oknami tylko. Nie pasowało mi za bardzo wtedy, że banner jest zupełnie przy prawej i dolnej krawędzi, w samym rogu.
To była pierwotna wersja, ale wyglądało, jakby napis był przycięty i zdecydowałem się dodać tych kilka milimetrów.
344 bardzo mi się podoba.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
eee - my tu wytężamy umysły nasze - a Ty już wszystkiego próbowałeś![]()
tak czy inaczej fota super![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Mam podobne podejście do stemplowania. Jeśli za dużo, śmierdzi mi oszustwemChociaż zdarzało mi się ślęczeć jak Kopciuszek albo sypacz mandali
![]()
To chwila i balkonu nima.
Wystemplowałem toto i wiesz co? Kadr się zrobił czyściutki, aż do bólu poprawny ale nie Michałowy bar.
Coś jak z Twoim oknem na świat, dopiero przy nastym podejściu udało mi się ciąć tak, żeby był nastusiowy a nie sztampowy.
Jest na to sposób: nie wąchać!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|