Strona 245 z 282 PierwszyPierwszy ... 145195235243244245246247255 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.441 do 2.450 z 2813

Wątek: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

| OlyJedi Awatar robtor
    Mieszka w
    okolice Tarnowa
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria
    Niezły ten japoniec (cień)
    Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
    Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
    Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mm plus Nikony

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez robtor Zobacz posta
    Niezły ten japoniec (cień)
    I morał z tego płynie taki - nie siadaj w knajpie przy ścianach, bo znajdzie się jakiś taki co cię wyśmieje i jeszcze obfoci

I znowu Szturmowcy, kolejni Szturmowcy i do wyrzygania Szturmowcy ale powiem Wam, że mam coś innego na oku ale nie mam czasu. Ale wracając do postaci ze SW to Szturmowcy są takimi trzecioplanowymi czy nawet czwartoplanowymi postaciami służącymi generalnie za mięso armatnie ale pod względem fotogeniczności razem z R2-D2 i CP3O są postaciami pierwszoplanowymi

858.

859.

860. No dobraaaaaaaa..................., będzie też czerwona Warszawka

861. Powiedzcie mi tak szczerze!!! Czy po tym poniżej mogę się już uważać za artystę i iść chlać oraz ćpać przy okazji obcinając sobie ucho, czy muszę jeszcze trochę na to poczekać?

Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	SW.jpg
Wyświetleń:	148
Rozmiar:	965,3 KB
ID:	162583   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	SW SM2.jpg
Wyświetleń:	142
Rozmiar:	205,7 KB
ID:	162584   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	SW SM 1.jpg
Wyświetleń:	138
Rozmiar:	197,5 KB
ID:	162585   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	SKUP.jpg
Wyświetleń:	147
Rozmiar:	142,0 KB
ID:	162586  

Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar witwicky
    Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    861. Powiedzcie mi tak szczerze!!! Czy po tym poniżej mogę się już uważać za artystę i iść chlać oraz ćpać przy okazji obcinając sobie ucho, czy muszę jeszcze trochę na to poczekać?
    Beret załóż i będzie ok.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ggolus Zobacz posta
    Beret załóż i będzie ok.
    Komu? Szturmowcowi? To nie jest głupi pomysł
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria
    858;859;860 swietne.
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria
    o czerwone autko i reszta... ale poczekaj! ucho jeszcze się przyda.... jak już musisz chlać, ćpać i co tam jeszcze to znajdź czyjeś imieniny albo cuś a uszy w beret ochronny
    "Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs

| OlyJedi Awatar robtor
    Mieszka w
    okolice Tarnowa
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria
    Jako aspirujący "artysta" powinieneś (moim zdaniem, jako obserwatora nieartysty ) przede wszystkim głośno krzyczeć, albo pisać niepochlebnie o innych "artystach", wtedy napewno znajdziesz jakiegoś "fachowca" od "artystów" który za drobną opłatą stwierdzi że jesteś już "ARTYSTA" ...
    Wygląd wydaje mi się nie istotny, ale jak byś zapuścił brodę i użył beretki koniecznie z antenką - na pewno by to nie zaszkodziło
    ps Foto-obrazki fajne, 858 najfajny
    Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
    Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
    Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mm plus Nikony

| OlyJedi Awatar BootMR
    Mieszka w
    Siła reputacji
    42
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Zawsze możesz, akonto przyszłej kariery, ale obetnij sobie co innego. Obetniesz sobie ucho, ludzie zaraz powiedzą że jeden taki już był i jesteś nieoryginalny. A wtedy możesz zapomnieć o byciu artystą. A i jak coś już obetniesz to żeby to było widoczne(włosy, wąsy), a nie np. palec u nogi(no chyba że będziesz na bosaka chodził jak Cejrowski, ale patrz wyżej - znów będziesz nieoryginalny.
    Ooo... Mam sygnaturę

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar gulasz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    365
    Moja galeria
    857 miażdży
    szkoda że jakoś tak kiepska - bo fota mistrzowska

z ostatniej na dłużej mnie zatrzymało i zaciekawiło 861
    wcześniejsze rysowanki może i fajne ale nie dla mnie - jakoś nie kupuje tego typu fot
    Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
    Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..

gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez BootMR Zobacz posta
    Zawsze możesz, akonto przyszłej kariery, ale obetnij sobie co innego. Obetniesz sobie ucho, ludzie zaraz powiedzą że jeden taki już był i jesteś nieoryginalny. A wtedy możesz zapomnieć o byciu artystą. A i jak coś już obetniesz to żeby to było widoczne(włosy, wąsy), a nie np. palec u nogi(no chyba że będziesz na bosaka chodził jak Cejrowski, ale patrz wyżej - znów będziesz nieoryginalny.
    Masz rację, trzeba być oryginalnym - obetnę sobie włosy w nosie

Cytat Zamieszczone przez gulasz Zobacz posta
    857 miażdży
    szkoda że jakoś tak kiepska - bo fota mistrzowska
    No cóż w telefonie brak możliwości ręcznego ustawiania i zoooomowania ale za to zawsze jest pod ręką

862. Takie tam ten i teges

863. Chodzą słuch, że Kylo Ren ma jakieś zboczenia i udało mi się je złapać

864. Wschodzik przez szybę

865. I wschodzikowy ryj

Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	SW SM 1.jpg
Wyświetleń:	102
Rozmiar:	409,2 KB
ID:	162772   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	SW SM.jpg
Wyświetleń:	103
Rozmiar:	567,3 KB
ID:	162773   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	SKUP.jpg
Wyświetleń:	97
Rozmiar:	460,8 KB
ID:	162771   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	tlo2.jpg
Wyświetleń:	99
Rozmiar:	215,1 KB
ID:	162774