Niezły ten japoniec (cień)![]()
Niezły ten japoniec (cień)![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
I morał z tego płynie taki - nie siadaj w knajpie przy ścianach, bo znajdzie się jakiś taki co cię wyśmieje i jeszcze obfoci
I znowu Szturmowcy, kolejni Szturmowcy i do wyrzygania Szturmowcy ale powiem Wam, że mam coś innego na oku ale nie mam czasu. Ale wracając do postaci ze SW to Szturmowcy są takimi trzecioplanowymi czy nawet czwartoplanowymi postaciami służącymi generalnie za mięso armatnie ale pod względem fotogeniczności razem z R2-D2 i CP3O są postaciami pierwszoplanowymi
858.
859.
860. No dobraaaaaaaa..................., będzie też czerwona Warszawka
861. Powiedzcie mi tak szczerze!!! Czy po tym poniżej mogę się już uważać za artystę i iść chlać oraz ćpać przy okazji obcinając sobie ucho, czy muszę jeszcze trochę na to poczekać?
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
858;859;860 swietne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
o czerwone autko i reszta... ale poczekaj! ucho jeszcze się przyda.... jak już musisz chlać, ćpać i co tam jeszcze to znajdź czyjeś imieniny albo cuś a uszy w beret ochronny![]()
![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Jako aspirujący "artysta" powinieneś (moim zdaniem, jako obserwatora nieartysty) przede wszystkim głośno krzyczeć, albo pisać niepochlebnie o innych "artystach", wtedy napewno znajdziesz jakiegoś "fachowca" od "artystów" który za drobną opłatą stwierdzi że jesteś już "ARTYSTA" ...
Wygląd wydaje mi się nie istotny, ale jak byś zapuścił brodę i użył beretki koniecznie z antenką - na pewno by to nie zaszkodziło
ps Foto-obrazki fajne, 858 najfajny![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Zawsze możesz, akonto przyszłej kariery, ale obetnij sobie co innego. Obetniesz sobie ucho, ludzie zaraz powiedzą że jeden taki już był i jesteś nieoryginalny. A wtedy możesz zapomnieć o byciu artystą. A i jak coś już obetniesz to żeby to było widoczne(włosy, wąsy), a nie np. palec u nogi(no chyba że będziesz na bosaka chodził jak Cejrowski, ale patrz wyżej - znów będziesz nieoryginalny.
Ooo... Mam sygnaturę
857 miażdży
szkoda że jakoś tak kiepska - bo fota mistrzowska
z ostatniej na dłużej mnie zatrzymało i zaciekawiło 861
wcześniejsze rysowanki może i fajne ale nie dla mnie - jakoś nie kupuje tego typu fot![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Masz rację, trzeba być oryginalnym - obetnę sobie włosy w nosie
No cóż w telefonie brak możliwości ręcznego ustawiania i zoooomowania ale za to zawsze jest pod ręką
862. Takie tam ten i teges
863. Chodzą słuch, że Kylo Ren ma jakieś zboczenia i udało mi się je złapać
864. Wschodzik przez szybę
865. I wschodzikowy ryj
![]()