no pisał przecież że przy bramkach jarało że az miło - co niestety da się zauważyć - ale i tak reporterka jako całość odebrana bardzo dobrze![]()
no pisał przecież że przy bramkach jarało że az miło - co niestety da się zauważyć - ale i tak reporterka jako całość odebrana bardzo dobrze![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Sytuacja wygląda gorzej. Na tym torze wyścigi odbywają się zawsze po południu. Start jest gdzie jest, więc tylko przy pełnym pochmurnym niebie, albo deszczu da się zrobić lepsze zdjęcia. Dlaczego nie z drugiej strony? Od wewnętrznej strony toru jest taka biała belka. Nikt się do niej nie zbliża bardziej niż na 3-4 metry.
Te konie to kipiące wulkan energii. Podsumowując same problemy techniczne. Ale chciałem pokazać jak to wygląda, więc dorzuciłem.
Z okazji misiów odkopię trochę wątek.
Na początek szybki temat rosomaków.
70.71.
Za pierwszym razem tyle go widziałem.
Za drugim wylazły w środku nocy. To jest ta sama pora co Marcin księżyc trenował. Zdjęcie mocno wyciągane z ISO6400.
Mam ochotę bardziej zaprzyjaźnić się z tymi zwierzakami. Bo na razie tylko te dwie foty.
Ostatnio edytowane przez banc ; 23.07.14 o 03:48
E-M1, E-PL1, Panasonic 12-35, 35-100, 60mm makro, 50-200, Vightlander 25mm, Sigma 150mm makro i worek pomniejszych manuali ... i na co mi to wszystko?
E-M1, E-PL1, Panasonic 12-35, 35-100, 60mm makro, 50-200, Vightlander 25mm, Sigma 150mm makro i worek pomniejszych manuali ... i na co mi to wszystko?
Mi się () podoba ten pierwszy i krajobrazowy kadr.
Pozdrawiam.
rosomaki w tych kwiatkach wyglądają super,
a dziki miś w swoim środowisku to perełka zawsze
gratuluje i zazdroszczę emocji
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
bardzo fajne miśki. Miodek miały?
Ech pięknie tam.
Acha i co złego to nie ja...
----
moje zdjęcia
Cóż tu pisać, po prostu plusa dałem i innych namawiam![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|