Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Łoch! Nie zaglądałem ostatnio do wątku. Widzę, że mimo cyfrowych czasów nieźle się produkujecie. Pamiętam przy Rynku w Krakowie był taki punkt fotograficzny, mieli tam ogromne drukarki Epsona-stąd go znam, zajmowali się m.in. fotografią ślubną, którą robili właśnie na kliszy.
Za dobre słowo o focie poduszkowej dzięki Panowie! Pewnie, że mam więcej.
CzaRmaX - Wrzucałem kiedyś cyfrowe, ale to było chyba z 2-3 lata temu. Jak Ty możesz to pamiętać od "Nov 2012"!?
Poduszki zdjęciowo super, szkoda że ciężko jest równocześnie walczyć i robić zdjęcia. W ostatnim roku, w którym robiłem zdjęcia było więcej straży miejskiej niż poduszek.
A gołąbki siedzą i obserwują z ukrycia bitwę na poduchy
Oli OM10 + Solution 200
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
zaskoczonny jest super![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
No nareszcie jakaś Świeżynka bo z Wuzetem to już normalnie jakieś kazirodztwo tutaj uprawiliśmy nawzajem![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 23.06.13 o 01:46
postaram się coś zapodać od czasu do czasu . Pozdrowienia dla ciemniaków
ja juz po ciemni, film sie suszy (tylko jeden)
misio6, Ty sie nie nie masz starać, tylko zapodawać![]()
Staraj się staraj. Ty mnie od ciemniaków nie wyzywaj bo z ciemnią miałem tyle wspólnego co byłem mały i tam za tatą latałem
![]()
![]()
. Obecnie jestem pół ciemniak
![]()
To teraz "RETKINIA STORY" c.d.
Główną arterią takim sercem lub uliczną osią mojego osiedla jest ulica Al. Kardynała Wyszyńskiego (niegdyś, w czasie budowy osiedla i w okresie PRL stanowiąca dwie ulice, noszące imiona Juliana Marchlewskiego i Ernesta Thälmanna), która zaczyna się od Alei Bandurskiego gdzie stoi pomnik kardynała a kończy się na ulicy Popiełuszki gdzie z kolei nie ma pomnika a jest krańcówka tramwajowa.
Dzisiaj cztery nocne kadry z tej ulicy a w poniedziałek jak odbiorę kolejna klisze z Rossmanna będą dzienne kadry z tej ulicy. W poniedziałek klisze mi się w Rossmannie kończą a resztę będę wołał już sam. Wuzet czy Ty wiesz, że ja dzisiaj dwie klisze wycykałem na Pentaksiu SF7?!!! Normalnie w szoku jestem. Zaczynam Ciebie rozumieć
Tak więc foty z Oli OM10 co się Solutionem 200 po terminie bzyndoli. Za światłomierz lub za materac do harców posłużył E-PL2 z cyfry zrodzony do focenia przeznaczony
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 23.06.13 o 02:15
Zdjęcia najlepiej ogląda sie na papierze. Jesli nie ma ciemni, to trzeba drukować.