drugie fajne ale za delikatne, ostrzej, kontrastowo chyba bardziej by mi pasowało.
pierwsze podoba mi się miejsce, bardzo ciekawe nie wiem co było z lewej ale więcej chatki bym widział a mniej przestrzeni z prawej a nawet w ogóle.
drugie fajne ale za delikatne, ostrzej, kontrastowo chyba bardziej by mi pasowało.
pierwsze podoba mi się miejsce, bardzo ciekawe nie wiem co było z lewej ale więcej chatki bym widział a mniej przestrzeni z prawej a nawet w ogóle.
Dwa ostatnie słabe, nawet bardzo. Na tym absolutnie ostatnim to żeś odciął za przeproszeniem koniuszek temu pilniku na dole i go teraz pewnie boli, oj boli.
Karol czekałem na te zdjecia - drugie z serii z psem (Murzyn chyba) jak dla mnie genialne, ale kolor mi się bardziej podobał. Pierwsze i trzecie też mi się podobają.
newton pierwsze mam podobne. Drugie faktycznie mogło być ciut lepiej skadrowane i trochę dodał bym kontrastu.
Andrzeju myślę że dałoby sie w warsztacie zrobić dobre zdjęcia z tamtym światlem, ale nie przy takiej ilości ludzi.
Podoba mi się seria z psem.
A klucze klamką być nie mogą
My wiemy że ona powinna tam być. A tu proszę ... nie ma![]()
Newton, zapadłeś w sen zimowy? Zrazili Cię komentujący? Pokaż kolejne fotki, będą pochwały ( jeśli zasłużysz)![]()
Pozdrawiam
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Po niejakiej przerwie znów udało mi się wrzucić zdjęcie. Chętnie wysłucham komentarzy.