W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dla osób,które jeszcze się zastanawiają czy kupić Olympusa XZ2 przygotowałem,na podstawie testów zamieszczonych w internecia wykaz najważniejszych moim zdaniem zalet tego aparatu:Solidna,metalowa obudowa,jasny obiektyw w całym zakresie ogniskowych,dotykowy,ruchomy ekran LCD wysokiej jakości,gorąca stopka umożliiająca podłączenie zewnętrznej lampy błyskowej i opcjonalnego wizjera,wysoka jakość zdjęć,możliwość zapisywania zdjęć w formacie RAW,mechaniczny pierścień funkcyjny i dwa przyciski funkcyjne,ciekawe wzornictwo,stosunkowo duża matryca,znikoma dystorsja,celny,szybki autofokus,skuteczna stabilizacja obrazu,lampa błyskowa o wyjątkowo dużej mocy,bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
A może ktoś miałby pomysł wykorzystania celownika optycznego 35mm od aparatu Fed, Zorki /za grosze/ w aparacie Olympus XZ2
[QUOTE][spe2:Solidna,metalowa obudowa,jasny obiektyw w całym zakresie ogniskowych,dotykowy,ruchomy ekran LCD wysokiej jakości,gorąca stopka umożliiająca podłączenie zewnętrznej lampy błyskowej i opcjonalnego wizjera,wysoka jakość zdjęć,możliwość zapisywania zdjęć w formacie RAW,mechaniczny pierścień funkcyjny i dwa przyciski funkcyjne,ciekawe wzornictwo,stosunkowo duża matryca,znikoma dystorsja,celny,szybki autofokus,skuteczna stabilizacja obrazu,lampa błyskowa o wyjątkowo dużej mocy,bardzo dobry stosunek jakości do ceny/QUOTE]
Ale jajownicy jak żona rano nie ugotuje...![]()
Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.
Przyznaję,że opuściłem literę "w" w wyrazie "umożliwiająca".A jeśli jarod69 pisząc w komentarzu jajownica miał na myśli jajecznicę,to jajecznicy się nie gotuje tylko smaży.