205 kolorystycznie ciekawa... inna.. ładna i przyjemna...
do tego jeszcze 204 i 206 bliskie mi![]()
kto wie.. może jeszcze uda się odwiedzić Bałtyk w tym roku...
pozdrawiam...
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Oj kusisz dziewczyno, kusisz![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
[QUOTE=Bodzip;1185488]Dzięki temu, że Beskid Niski jest nadal mało znany - jest nadal dziki i ... ciekawyMożna iść cały dzień szlakiem, nie spotykając żywej duszy.
To prawda, w trakcie jednej ze swoich wędrówek po BN spotkałem dwóch wędrowców z Francji focących OM-D EM-5, ponieważ focę tym samym aparatem więc w sympatycznej pogawędce nie tylko o tym sprzęcie, stwierdzili, że jestem pierwszym napotkanym człowiekiem od trzech dni. Bardzo sobie chwalili taką atmosferę dziczy.
Bardzo fajne kolorki i kadry też niczego sobiejest git
206 mi podchodzi.
myślałem, że jak tak dobrze wiało u nas to musowo będą sporty wiatrowe, a tu pomyłka
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
205 i 206 mi się podobająpozdr
Wrzutka z dedykacją dla facetów
Od 5-8 czerwca 2015 przy gdyńskich nabrzeżach cumowały okręty wojenne 17 państw – uczestników największych manewrów morskich na Bałtyku BALTOPS 2015 - w sumie ponad 40 jednostek. Wraz z okrętami polskiej Marynarki Wojennej wezmą udział w ćwiczeniach sił morskich w rejonie Morza Bałtyckiego.
Nie zdążyłam wejść na teren Portu Wojennego na Oksywiu, gdzie również cumowały okręty, ale to co się dało – poniżej.
207 - ORP Heweliusz
![]()
208 - ORP Heweliusz
209 - BGas Laura i BGas Lotta – Malta
![]()
210-LVNS Virsaitis–Łotwa
211 - USS Jason Dunham i USS Vicksburg – USA
![]()
212 - ORP Kaszub
213 - FSG Donau – Niemcy
![]()
214 - ORP Mewa
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).