Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Faajne ptactwoChyba przestanę fotografować mewy
![]()
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
No coś Ty! Nie wygłupiaj się. To te same, które były w Jelitkowie - tylko w Gdyni dawali więcej żarcia..
Na dobranoc dwie próby panoram też z dzisiejszej wycieczki. Wiem, że nie są rewelacyjne, ale w zasadzie to moje pierwsze składanki, które jako tako nadają się do pokazania. Następne będą lepsze (mam nadzieję). Wszelkie uwagi specjalistów od składania, prostowania, sklejania - mile widziane. Składane w ICE.
180
181
![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
180 ok, dobrze w miarę wyszła. Kilka miejsc na niebie do poprawienia stęplem by mniej widoczne się stały. Druga niestety, ucięte fale bardzo rzucają sieę w oczy, nie wszystko da się panoramicznie pokazać...
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
ptaszory fajne - te mewy z 178 jak malowane![]()
o składakach ( na których też sie nie znam) już Ci napisali - że przy falach lipaaa... trzeba stemplować![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Helmuth, dzięki, miałam nadzieję, że tu zajrzysz.
Moje 181 można wrzucić do poradnika pt. co się dzieje jak się robi panoramę obiektom poruszającym się..Może komuś się przyda, mi na pewno.
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||