171. Najbardziej mi się podoba. Fajnie się dzieje na horyzoncie. Wrona wylatująca z kadru teżZdjęcie jednak trzeba by poddać korekcji obiektywu i/lub wyprostować.
171. Najbardziej mi się podoba. Fajnie się dzieje na horyzoncie. Wrona wylatująca z kadru teżZdjęcie jednak trzeba by poddać korekcji obiektywu i/lub wyprostować.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Brawo Olu![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fajne foto. Misię 167 i 8
Pozdrawiam.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Bardzo fajna wrzutka, 167 i 8 podobają mi się najbardziej.
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Ładna wrzuta.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Bardzo dziękuję wszystkim, którym podobało się Orłowo.
Dzisiaj poniosło mnie do Babich Dołów. Wiało przeokropnie, ale było trochę słońca i przede wszystkim nie padało.
Woda zalała znaczną część plaży i całkowicie przykryła wszystkie niskie drewniane falochrony – po raz pierwszy ich nie zobaczyłam w tym miejscu i przyznam, że zgłupiałam.. ukradli, czy co? Chociaż zimno okrutnie i trudno było utrzymać aparat w rękach, było pięknie...
Psują kadr białe placki na drewnianych palach z przodu, nie chce mi się ich stemplować, następnym razem jak tam pojadę wezmę puszkę bejcy i je zamaluję..
172
173
174
175
![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
oj marzy mi się szerzej zwlłaszcza na 172 i 173
na 173 przepiękne światełko uchwyciłaś![]()
w ogóle fajne miejsce chyba tam nie byłam... a tam swego czasu mini zlot był w zeszłym roku chyba...
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Szkoda, że mam kawałek drogi nad Bałtyk...
Kolejna świetna wrzutka.